1. Kmetija Klančar

  1. “Odkrijte skrite zaklade naše kmetije – narava, tradicija in gostoljubje! 🌿🏡 #KmetijaKlančar #PodeželskoDoživetje”
  2. “Najlepši trenutki so tisti, ki jih preživimo v naravi. Obiščite nas in doživite Slovenijo na pristen način! 🍃🌄 #KmetijaKlančar #Narava”
  3. “Domača hrana, pristna izkušnja! Okusite naše kulinarične dobrote in se prepustite razvajanju. 🍽️🌾 #KmetijaKlančar #Gastronomija”
  4. “Odklopite se od vsakdanjega vrveža in si privoščite oddih na naši kmetiji. Sprostite se, napolnite z energijo in uživajte! 🌞💆‍♂️ #KmetijaKlančar #Oddih”
  5. “Naj bo vaš naslednji izlet nekaj posebnega. Naše aktivnosti v naravi bodo vsem družinskim članom pričarale nepozabne trenutke! 🌳👨‍👩‍👧‍👦 #KmetijaKlančar #AktivnostiVNaravi”
  6. “Skrbno negovane živali, pridelava lastne hrane in pristna slovenska tradicija – to je naša kmetija Klančar. Pridružite se nam in odkrijte našo zgodbo! 🚜🐄 #KmetijaKlančar #SlovenskaTradicija”
  7. “Ponosni smo na našo trajnostno naravnanost. Z našimi ekološkimi pristopi skrbimo za okolje in ohranjamo tradicijo. 🌱🌍 #KmetijaKlančar #Trajnostnost”
  8. “Obiščite nas in se prepustite čarom podeželskega življenja. Odkrijte, kako lepo je preprosto živeti. 🏡💚 #KmetijaKlančar #Podeželje”
  9. “Naša kmetija je odlična destinacija za vse ljubitelje kulinarike, narave in sproščujočih počitnic. Rezervirajte svoj oddih zdaj! 🍷🌲 #KmetijaKlančar #Počitnice”
  10. “Iščete pravo pustolovščino? Na naši kmetiji vas čakajo različne aktivnosti, od pohodništva do kolesarjenja. Pridružite se nam in odkrijte Slovenijo na drugačen način! 🚴‍♂️🌿 #KmetijaKlančar #Pustolovščina”

Naročite preko spleta

Kmetija Klančar ponuja raznovrstne izdelke, kot so jogurti, siri, skute in še več. S to panogo se kmetija ukvarja že več let, zato menijo da se lahko pokažejo tudi v večji javnosti. Pomagate pa jim lahko z nakupom izdelkov za katere vam ne bo žal.