Politika zasebnosti kmetije Klančar

Vaša zasebnost nam je izjemno pomembna. V tej politiki zasebnosti opisujemo, kako zbiramo, uporabljamo, razkrivamo, prenašamo in shranjujemo vaše osebne podatke. Prosimo, natančno preberite to politiko zasebnosti, da boste razumeli, kako ravnamo z vašimi podatki.

  1. Zbiranje osebnih podatkov: Pri obisku naše spletne strani lahko zbiramo določene osebne podatke, kot so ime, e-poštni naslov, naslov prebivališča. Te podatke zbiramo samo, če nam jih prostovoljno posredujete, na primer preko kontaktnega obrazca ali pri ustvarjanju uporabniškega računa.
  2. Uporaba podatkov: Zbrani osebni podatki se uporabljajo izključno za namene, za katere ste jih posredovali. Na primer, da odgovorimo na vaše povpraševanje, izvedemo naročilo ali vam omogočimo dostop do posebnih funkcij naše spletne strani. Nikoli ne bomo prodali, posodili ali razkrili vaših osebnih podatkov tretjim osebam, razen če nam za to izrecno dovolite ali če je to zahtevano v skladu z zakonom.
  3. Zaščita podatkov: Sprejemamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, izgubo, zlorabo ali nepooblaščeno spremembo. Uporabljamo varnostne ukrepe, kot so požarni zidovi, šifriranje podatkov in dostopna pravila za omejevanje dostopa do vaših podatkov.
  4. Piškotki: Naša spletna stran uporablja piškotke, majhne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ali napravo, da izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo. Piškotki nam omogočajo, da prepoznamo vašo napravo in vas prilagodimo, ko obiščete našo spletno stran. Lahko izberete, ali želite sprejeti ali zavrniti piškotke in lahko spremenite svoje nastavitve brskalnika, da samodejno zavrača vse piškotke ali vas opozori, preden se piškotek shrani.
  5. Povezave do drugih spletnih strani: Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod našim nadzorom. Ne prevzemamo odgovornosti za varstvo zasebnosti ali vsebino teh spletnih mest. Svetujemo vam, da preberete politiko zasebnosti vsake spletne strani, ki jo obiščete.
  6. Spremembe politike zasebnosti: Pridržujemo si pravico do spremembe te politike zasebnosti. Vsaka posodobitev bo objavljena na tej spletni strani. Priporočamo, da redno pregledujete to politiko zasebnosti, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami.

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede naše politike zasebnosti, se obrnite na nas preko kontaktnih informacij, ki so na voljo na naši spletni strani.